One moment please...
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Verzoekvelden aanpassen (Hoofddocument)

Untitled 3

Menupad

Om de opties voor de velden te benaderen gaat u naar Modules ➔ Werkstroom ➔ Inrichting ➔ Verzoeken ➔ Verzoektypes en klik op Nieuw of open een bestaand verzoek uit de sectie Resultaten. Vervolgens gaat u naar het tabblad Velden in de verzoekdefinitie, klik nu op de naam van het veld waarvan u de instellingen wilt definiëren. Om een nieuw veld toe te voegen klikt u rechts bovenin op de knop Toevoegen.

Introductie

U kunt zelf de velden in het verzoektype definiëren. Zo kunt u ervoor zorgen dat alle relevante informatie in het verzoek kan worden opgeslagen en gekoppeld. Vervolgens kunt u deze velden gebruiken om op te filteren in een zoekfunctie gericht op verzoeken. Voor meer informatie over het toevoegen en verwijderen van velden in verzoeken kunt u het document Verzoektypes aanmaken en aanpassen - Het tabblad Velden  raadplegen.

Rollen & rechten

Om verzoektypes aan te maken of te bewerken dient u te beschikken over functierecht 5 - Create request types, and edit request types without responsible of over functierecht 232 - Edit all request types. Standaard hebben gebruikers met de rol General manager of HR deze rechten. Het functierecht 232 is toegewezen aan gebruikers met de rol Administrator.

Daarnaast kan de medewerker welke is gekoppeld bij het veld Manager op het tabblad Algemeen van de verzoekdefinitie velden toevoegen, aanpassen of verwijderen zonder functierechten.

Meer informatie:

  • Voor een overzicht van de functierechten kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor een overzicht van de rollen kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 21.882.357
 Assortment:  Date: 10-02-2020
 Release:  Attachment:
 Disclaimer