One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

How to: De Best Practices bestanden uitgelegd

Introductie

In het menupad Modules > Systeem > Inrichting > Templating Tools > Best practices: Importeren, kunt u Best Practice bestanden importeren in uw Exact Synergy Enterprise database. Een Best Practice bestand bevat een standaard set gegevens die u kunt gebruiken voor het inrichten van de processen, zoals workspaces, verzoektypes, signaleringen, zoektemplates, spilanalyse templates, word merge template en stamgegevens ter ondersteuning van deze processen zoal artikelen en de bijbehorende assortimenten en grootboekrekeningen, projecten en documenttypes. Door gebruik te maken van de Best Practice is een gebruikersorganisatie in staat in zeer korte tijd de processen operationeel te hebben.

In dit document vindt u meer informatie over welke gegevens in de Best Practice bestanden zijn opgenomen.

Bij het importeren van de Best Practice bestanden worden de bestaande gegevens bijgewerkt. Dit kan invloed hebben op het bestaande functionele gedrag en de voorgedefinieerde processen. Het is daarom belangrijk dat u de Best Practice template eerst in een testomgeving importeert om de resultaten te verifiëren, en een back-up maakt voordat u deze in de live-omgeving importeert.

De HRM 1 en HRM 2 Best Practice bestanden kunnen worden gebruikt voor het inrichten van de HRM-processen. Best Practice HRM 2 kan als uitbreiding op HRM 1 worden ingezet. Het PayrollPlus Best practice bestand is voor de integratie met Exact Salaris Plus. Het Arbodienst Best practice bestand is voor de integratie met Arbodienst.
In dit document wordt verder toegelicht welke gegevens onderdeel zijn van de verschillende Best practice bestanden en welke additionele acties nodig zijn na het importeren van de Best practice bestanden.

De Best practice bestanden

Benodigde acties na het importeren van de Best practice bestanden

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 28.972.334
 Assortment:  Date: 11-06-2024
 Release: 263  Attachment:
 Disclaimer