One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Lijst met prestatie beoordeling groepen bekijken

Menupad

HRM ? Inrichting ? Prestatie beoordeling management ? Prestatie beoordeling groepen

Introductie

Op deze pagina kunt u een lijst van alle bestaande prestatie beoordeling groepen bekijken. U kunt hier ook de voortgangsindicatoren bekijken die gekoppeld zijn aan de betreffende groepen.

Prestatie beoordeling management kan worden gezien als deel van de ontwikkeling van medewerkers omdat het de ontwikkeling van de competenties op alle niveaus ondersteund. Hiermee kan het management de behoeften voor training van de medewerker identificeren.

De processtappen van Prestatie beoordeling management in Exact Synergy Enterprise zijn:

 1. Instellingen definiëren — De algemene divisie instellingen dienen gedefinieerd te worden. Voor meer informatie, zie Definiëren van HRM instellingen en Aanmaken en bewerken van divisies.
 2. Veldtypes aanmaken — Veldtypes zijn instellingen van de scores die gebruikt worden om de competenties, prestaties, of doelen van sollicitanten of medewerker te meten. Voor meer informatie, zie Veldtypes voor competenties, voortgangsindicatoren en targets voor medewerkers of sollicitanten aanmaken en wijzigen.
 3. Voortgangsindicatoren aanmaken — Voortgangsindicatoren zijn vaardigheden die nodig zijn om de functie uit te voeren. Voortgangsindicatoren kunnen worden aangemaakt voor of nadat de prestatie beoordeling groepen zijn aangemaakt. Voor meer informatie, zie Voortgangsindicatoren aanmaken en wijzigen.
 4. Prestatie beoordeling groepen aanmaken — Deze worden gebruikt om de voortgangsindicatoren te groeperen. De voortgangsindicatoren worden gebruikt om de prestaties van de medewerkers te beoordelen. De groepen kunnen worden aangemaakt voor of na het aanmaken van de voortgangsindicatoren. Voor meer informatie, zie Prestatie beoordeling groepen aanmaken en wijzigen.
 5. Voortgangsindicatoren per functie-activiteit en niveau koppelen — Het kan voorkomen dat medewerkers in een organisatie dezelfde functie-activiteit uitvoeren, maar met verschillende functieniveaus (zoals junior en senior posities). Dit kan het geval zijn als er verschillende niveaus bestaan in vaardigheden of ervaring. Deze medewerkers kunnen dus beoordeeld worden op verschillende indicatoren. Om dit beter te kunnen onderhouden, is het mogelijk om de prestatie beoordeling groep te koppelen aan een functieactiviteit, om daarna te definieren welke indicatoren benodigd of relevant zijn voor elk functie-niveau. Voor meer informatie, zie Overzicht van prestatie beoordeling groepen per functie-activiteit.
 6. Genereren prestatie beoordeling profielen — Na het inrichten van de groepen dient te manager of beoordelaar het profiel te genereren en te koppelen aan de betreffende medewerker(s). Voor meer informatie, zie Prestatie beoordeling profielen genereren
 7. Genereren prestatie beoordeling verzoeken — Zodra de profielen zijn gegenereerd kunnen verzoeken worden gegenereerd om de beoordelaars te informeren dat ze de beoordeling kunnen uitvoeren. Voor meer informatie, zie Prestatie beoordeling verzoeken genereren.
 8. Bekijken en beoordelen van prestatie beoordeling profielen — Zodra de verzoeken zijn gegenereerd kunnen de beoordelaars de profielen via de medewerkerkaart bekijken. Voor meer informatie, zie Prestatie beoordeling profielen bekijken.

Rollen en rechten

 • Om de prestatie beoordeling groepen te bekijken is functierecht 99 – View performance review benodigd. Gebruikers met de HR rol beschikken over dit functierecht.
 • Om prestatie beoordeling groepen aan te maken of te wijzigen is functierecht 107 – Maintain performance review benodigd. Gebruikers met de HR rol beschikken over dit functierecht.

Opmerkingen:

 • Voor meer informatie over de functierechten kunt u gaan naar het menu Systeem ? Inrichting ? Beveiliging ? Functierechten.
 • Voor meer informatie over de rollen kunt u gaan naar het menu Systeem ? Inrichting ? Beveiliging ? Rollen.

Hoe bekijk ik de details van prestatie beoordeling groepen?

 1. Op de HRM: Prestatie beoordeling groepen pagina klikt u op de hyperlink van de betreffende groep.

Hoe kan ik prestatie beoordeling groepen aanmaken?

 1. Op de HRM: Prestatie beoordeling groepen pagina, klikt u op Nieuw.
 2. Geef de gevraagde gegevens op.
 3. Klik op Bewaren.

Hoe kan ik prestatie beoordeling groepen wijzigen?

 1. Op de HRM: Prestatie beoordeling groepen pagina klikt u op de hyperlink van de betreffende groep.
 2. Klik op Bewerken.
 3. Maak de gewenste wijzigingen en klik op Bewaren.

Knoppen

Velden

Kolommen

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 24.891.277
 Assortment:  Date: 17-12-2014
 Release:  Attachment:
 Disclaimer