One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Aanmaken van sollicitanten

Untitled 3

Menupad

 • HRM ? Invoer ? HRM ? Sollicitant
 • HRM ? Overzichten ? Medewerkers ? Sollicitanten

Introductie

Op deze pagina kunt u nieuwe sollicitanten aanmaken. Tevens kunt u vanuit deze pagina bestaande sollicitanten wijzigen of verwijderen. Voor meer informatie kunt u het document Sollicitanten bewerken raadplegen.

Rollen en rechten

Om sollicitanten te kunnen aanmaken is functierecht 85 – Allows to create employees benodigd. Gebruikers met de HR en HR assistant rol beschikken over dit functierecht.

Opmerkingen:

 • Voor meer informatie over de functierechten kunt u gaan naar het menu Systeem ? Inrichting ? Beveiliging ? Functierechten.
 • Voor meer informatie over de rollen kunt u gaan naar het menu Systeem ? Inrichting ? Beveiliging ? Rollen.

Hoe kan ik sollicitanten aanmaken

 1. Via HRM ? Overzichten ? Medewerkers ? Sollicitanten klikt u op Nieuw om de Sollicitant: Nieuw pagina te openen. Via het menu HRM ? Invoer ? HRM ? Sollicitant wordt de Sollicitant: Nieuw pagina meteen getoond.
 2. Geef in de sectie Algemeen bij Achternaam de achternaam van de sollicitant op.
 3. In de sectie Voorkeur bij Vacature selecteert u de vacature waarop de sollicitant heeft gesolliciteerd. De melding "Synchroniseren: vacature - Gegevens?" wordt getoond.
 4. Klik op OK om de gegevens van de vacature over te nemen. De gegevens bij Kostenplaats, Fysieke locatie en Focus worden dan overgenomen uit de vacature.
 5. In de sectie Adres vult u de adresgegevens van de sollicitant in.
 6. Klik op Bewaren om de sollicitant op te slaan of op Bewaren  + Nieuw om de sollicitant op te slaan en meteen een nieuwe sollicitant aan te maken.

Houd rekening met:

 • Alle velden met een "!" zijn verplicht.
 • Als u een verzoektype heeft gedefinieerd in de sectie Sollicitant in de HRM-instellingen of in de sectie Sollicitant op de divisiekaart, dan zal dit verzoek worden aangemaakt nadat de sollicitant is bewaard. Dit proces is afhankelijk van de instellingen van het verzoektype, voor meer informatie kunt u het document Aanmaken en bewerken van verzoektypen - Het tabblad algemeen raadplegen. Als het verzoek eenmaal in het laatste stadium beland is, dan wordt de status van de sollicitant gewijzigd van Non-actief naar Actief als de background job is uitgevoerd

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 23.529.860
 Assortment:  Date: 08-03-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer